Den frygtindgydende hjemmekonstruerede racerbil "Il Tempo Gigante". Photo courtesy of www.caprino.no

Alle fans (og også alle andre) af kultdukkefilmen Bjergkøbing Grand Prix skal spidse ørene nu! Nosferatu har interviewet Remo Caprino – en af de fire mænd bag den charmerende dukkefilm – i forbindelse med re-premieren på den nyrestaurerede film.

Hør Remo fortælle (på norsk of course) om historien bag filmen, hans egne oplevelser med filmen og bilen Il Tempo Gigante, hvorfor Bjergkøbing Grand Prix ikke er i 3-D nu den er nyrestaureret og meget mere!

Lyt her!

Derudover har Nosferatu fået mulighed for at give 5 personer + en ledsager en tur i biffen for at gense denne norske klassiker! For at deltage i lodtrækningen om 5 x 2 billetter til filmen, skal du svare rigtig på nedenstående spørgsmål, sende dit svar i en e-mail til quiz@nosferadio.dk og huske at skrive dit navn og adresse i mailen. Konkurrence kører til og med søndag d. 10. juli 2011, og vinderen kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne sendes med B-post direkte efter konkurrence afslutning. God fornøjelse.

Spørgsmål:

Hvad er Bjergkøbing Grand Prixs norske titel? (du kan høre det i interviewet med Remo Caprino)

Send dit svar inden d. 10/7 2011 til quiz@nosferadio.dk

Detaljerne er noget af det der gør Bjergkøbing Grand Prix til noget ganske særligt. Photo courtesy of www.caprino.no

Find Bjerkøbing Grand Prix på Facebook

Og se mere om filmen på www.caprino.no

Så mange stjerner gav Nosferatus anmelder Bjergkøbing Grand Prix i anledningen af re-premieren på den nyrestaurerede udgave d. 30/6 2011.

Konkurrencen er slut og det rigtige svar var selvfølgelig Flåklypa Grand Prix. De heldige vindere af 2 stk billetter til Bjergkøbing Grand Prix er:

Katrin J., 6000 Kolding

Cathrine W., 2100 Kbh Ø

Kim K., 8220 Brabrand

Rune H., 2720Vanløse

Michael G., 8620 Kjellerup

Tillykke og god fornøjelse!