Vil du være en del af et anerkendt filmanmeldernetværk? 


Filmmagasinet Nosferatu er et totimers ugentligt filmprogram på Uniradioen, Københavns Universitetsradio, samt netmedie med skrevne filmanmeldelser og -artikler. Vi søger nye radioværter, men har du en skarp pen, hører vi også gerne fra dig!

Du vil få mulighed for at deltage i pressevisninger, lave interview med personer fra den danske og udenlandske filmbranche og dække forskellige filmfestivaler og -begivenheder. Sidste år havde Nosferatu blandt meget andet presseadgang til CPH:DOX, Berlinalen og CPH:PIX på lige fod med de større, danske dagblade.

Du vil i fællesskab med en gruppe andre frivillige få ansvaret for at tilrettelægge, optage og klippe radioprogrammer. Emnernes spændvidde er brede; sidste semester gik vi i dybden med Jurassic Park, Marvels filmunivers, men også mere filosofiske emner såsom filmnostalgi og etik på film.

Som radiovært/skribent hos Nosferatu ser vi gerne, at du bidrager med noget af det følgende:

– Cirka to anmeldelser om måneden – også gerne artikler i andre formater.
– Som radiovært skal du sende hver tredje uge torsdag fra 15-17.
– Deltagelse i møder hver mandag kl. 18.30. Første møde er den 7. Oktober
– Producere indhold til vores sociale medier.

Om os:
Filmmagasinet Nosferatu har kørt på Uniradioen i mere end tyve år. På den vis er programmet veletableret og traditionsrigt. På den anden side er vi også en relativt stor gruppe af frivillige, der mødes en gang om ugen for i fællesskab at nå frem til en linje for vores medie.

Nosferatu er en rugekasse og legeplads for kulturskribenter og radioværter, men også et stærkt, socialt netværk. Vi mødes hver mandag i Uniradioens lokaler i Indre by for at give feedback på ugens udgivelser. Efterfølgende bliver de fleste hængende til en øl, film eller til Nosferatus månedlige filmquiz i Studenterhuset – måske som vært!

Er du interesseret? Skriv en motiveret ansøgning, hvor du tilkendegiver, om du vil være radiovært og/eller skribent. Inkludér en anmeldelse på mellem 400-600 ord over en film fra 2019 og send til filmmagasinetnosferatupresse@gmail.com. Du kan inkludere – hvis du gerne vil være radiovært – et pitch til et radioprogram enten som lydfil eller på skrift.

Ansøgningsfristen er søndag d. 29. september.