Nosferatu 15-12-11 – Podcast

af Arkiv
16. december 2011

Nosferatus JULESHOW!

Nosferatu holder jul eller noget. Dit ellers seriøse filmprogram er åbnet som julestue for filmentusiaster og nu skal der klippes og klistres pynt af diverse Kino blade fra det forgangne år.

Aftenens værter er Dorte og Nicolai, som afslutter dette semester og 2011 og giver sig fuldstændig hen til det faktum at det snart er jul. Der bliver julemusik og sprøde småkager (hvis Nicolai eller får bagt). Bliver der komplet julefred mellem de to frenemies værter – og har nogen haft den frækhed at hæge en mistelten op i studiet?

Der bliver snak om julens film – der er jo mange af dem – plus anmeldelser af dagen premierefilm (Moneyball, Den Sidste Rejse, Alvin og de frække jordegern 3)… Og så har Dorte og Nicolai set tilbage og hver fundet tre film de synes var blandt de absolut bedste i årets løb. Er du mon enig?

Det bliver så hyggeligt lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>