OM FILMMAGASINET NOSFERATU

På Filmmagasinet Nosferatu elsker vi film mere end noget andet. Vi elsker udenlandske kunstfilm, amerikanske actionbaskere og alt derimellem. Den kærlighed vil vi rigtig gerne give videre. 

 

Den omfattende Nosferatu-redaktion står med én samlet mission: at give dig deres uforbeholdne mening og give filmen et fortjent antal stjerner! Hver uge sender vi desuden to timers live radio torsdag klokken 15-17 på Uniradioen.

Siden 1992 har vi anmeldt premiereaktuelle film, der går i de danske biografer. Udover det anmelder vi også plakater, dækker filmfestivaler og skriver både dybe, dumme og sjove artikler om alt indenfor filmverdenen. 

 

Vi er et frivilligt nonprofit medie der hører under Uniradioen, og hvis du har lyst til at være med så send os en ansøgning på filmmagasinetnosferatupresse@gmail.com

2 TIMERS RADIO HVER TORSDAG, HVER UGE.

Vi sender live hver torsdag fra 15 – 17 på Uniradioen.dk, og du kan også finde finde Filmmagasinet Nosferatus programmer som podcasts på iTunes eller andre podcast-platforme.

ANMELDELSER AF DE NYESTE FILM.

Vi ser filmene før de har premiere, så du kan altid regne med at få dugfriske anmeldelser i din radio og på nettet. Alle anmeldelser bliver lagt her på vores hjemmeside. 

ARTIKLER AF FILMBEGIVENHEDER OG FESTIVALLER.

Been there, done that and got the T-shirt. Nosferatu er med hvor det sker. De mange fantastiske festivaller i København bliver selvfølgelig også dækket, og du kan læse om vores oplevelser her på hjemmesiden.

MØD REDAKTIONEN

Fred Hoff Nielsen

Skriftlig redaktør / anmelder / skribent

Fred har som sit personlige filmjournalistiske mål sat sig for at se samtlige af Nicolas Cages omkring 80 film og herudfra opbygge et utvivlsomt vandtæt forsvar af den omdiskuterede (geniale) skuespiller. Herudover er Fred selverklæret smagsløs og erklærer/beviser gerne ved flest muligt mulige lejligheder, at han kan alle sangene i High School Musical 2 udenad.

Når han ikke retter kommaer og tvinger sine egne indspiste sproglige præferencer ned  over hovedet på restens af redaktions skriftligheder, nyder han at diskutere kontrafaktisk / alternativ filmhistorie i form af spørgsmål som “Hvordan havde castet set ud til Game of Thrones, hvis den var lavet i DK i 60’erne, og hvem ville tage Poul Reichardts uvurderlige plads som helten i Morten Korch-filmene, hvis de var lavet i dag?

Oskar Bundgaard


Redaktør / åndelig vejleder

Som guds første gave er Oskar visionernes mand med meget få poster. Han laver sjældent særligt meget, men møder til gengæld op med en pakke digistive kiks fra tid til anden.

Kærligheden til film er stor, særligt til nyere koreanske film, klassikere fra hollywoods guldalder og Ringenes Herre – Ringenes Herre er det bedste.