Poster Watch: Rampage

Jeg har i dag valgt at kigge nærmere på plakaten til ‘Rampage’

For at holde mig så ren som overhovedet mulig, ved jeg ingenting om filmen, jeg har ikke engang set en trailer.

På plakaten ser vi fire store monstre, der truende poserer i en ødelagt og forladt version af det jeg antager er New York – eller alternativt Detroit som den allerede ser ud i dag.

De er sure og antagelsesvis klar til at gå på en “rampage” af en art. Vi har Fenrisulven med pigge, en Godzilla-alligator med stødtænder, en gigantisk albinogorilla, der er sur og sidst men mest grotesk og farlig; Dwayne “The Rock” Johnson i en stram t-shirt bevæbnet med en granat-kaster.

Jep, verdens bedste skuespiller (der også er tidligere WWE wrestler og hedder Dwayne til fornavn) er tilbage og han har brug for penge til en ny pool og en altanudvidelse til hans elskerinde.

Efter ‘Jurassic World’, ‘Pacific Rim’ og ‘Kong’ skulle man tro at troen på hele store-CGI-monstre-slås-mens filmens-plot-passivt-udspiller-sig-i-baggrunden- genren var ved at svinde ind. Men nej, Hollywood giver den endnu et skud og indsatsen ser umiddelbart imponerende uoriginal ud.

Det mest interessante ved monsterdesignet er at Gorillaen er albino. Personligt synes jeg de skulle have gået linen ud og givet alle monstrene mindre genfejl; giga-alligatoren kunne lide af hælsporer og mega-ulven skulle bruge  svagstyrkebriller, hvis den skulle læse små skriftstyper.

Spøg til side så er Albino Kong klart det mest interessante, som man kan kigge på. Ud over at det er den der er mindst præget af plakatens uinspirerede farvepalette, der går fra ‘lidt grå’ til ‘meget grå’, så er den også den eneste, der virker til at være animeret med noget som helst personlighed.

Selv The Rock ser kedelig og forvirret ud. Han kiggerbare forbi kameraet, som om han har fået øje på noget, der på en eller anden måde var mere interessant end den treenighed af monstrøs idioti, der er placeret umiddelbart bag ham.

Alene dømt ud fra plakaten, kan man altså godt regne med, at denne her film er skrald. Jeg har ikke set noget, der skreg “Hold dig væk!” så højt, siden jeg uannonceret dukkede op til et AA møde med en ramme tuborg og en ølbong.