DOXBIO konkurrence. Vind billetter til Testamentet el. Putins kys. Konkurrencen er slut.

Henrik på vej til morfars begravelse. Photo Courtesy of doxbio.dk.

I samarbejde med Doxbio har Nosferatu fået 10 billetter at udlodde til heldige lyttere/læsere i Hovedstadsområdet. Vi har 6 billetter til den nye Robertnominerede Testamentet og 4 billetter til den netop Sundance præmierede Putins kys. Da billetterne kun kan lægges til vinderne i Grand Teatret i København, er denne konkurrence  ekstraordinært begrænset til vindere med adresse i Hovedstadsområdet.

Hvis du er glad for dokumentarfilm så tilmeld dig doxbios nyhedsbrev HER

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og sende dit svar til quiz@nosferadio.dk og huske at inkludere dit navn og adresse. Skriv gerne om du foretrækker billetter 2 billetter til Testamentet eller til Putins kys – quizredaktøren vil videst muligt tage hensyn til ønsker.

Konkurrencen kører til og med søndag d. 5. februar. Vinderne kan se deres navn her på siden derefter og vil modtage en e-mail fra doxbio.dk angående billetter.

Spørgsmål (2-i-1)

Hvilken pris vandt Putins kys på Sundance Film Festival og hvilken instruktør har instrueret Testamentet?

Held og lykke! Og husk anmeldelserne af begge film kan læses her på siden.

Konkurrencen er slut. De rigtige svar er: 1. Putins kys vandt pris for bedste fotografering på Sundance og 2. Christian Sønderby Jepsen har instrueret Testamentet

De heldige vindere er:

Morten N., 8000 Århus C

Emma S., 2200 Kbh N

Monika O., 2300 Kbh S

Kim K., Hesselager

Hanne A., 2000 F

Tillykke og god fornøjelse!