Filmmagasinet Nosferatu søger filmskribenter!


Filmmagasinet Nosferatu er et to-timers ugentligt filmprogram på Uniradioen, Københavns Universitetsradio, samt netmedie med skrevne filmanmeldelser og -artikler. 

Du vil få mulighed for at deltage i pressevisninger, lave interview med personer fra den danske og udenlandske filmbranche og dække forskellige filmfestivaler og -begivenheder. Sidste år havde Nosferatu blandt meget andet presseadgang til CPH:DOX, Berlinalen og CPH:PIX på lige fod med de større, danske dagblade.

Som skribent hos Nosferatu ser vi gerne, at du bidrager med følgende:

– Cirka to anmeldelser om måneden – også gerne artikler i andre formater.
– Deltagelse i møder hver mandag kl. 18.30.
– Producere indhold til vores sociale medier.

Om os:
Filmmagasinet Nosferatu har kørt på Uniradioen i mere end 25 år. På den vis er programmet veletableret og traditionsrigt. På den anden side er vi også en relativt stor gruppe af frivillige, der mødes en gang om ugen for i fællesskab at nå frem til en linje for vores medie.

Nosferatu er en rugekasse og legeplads for kulturskribenter og radioværter, men også et stærkt, socialt netværk. Vi mødes hver mandag i Uniradioens lokaler i Indre by for at give feedback på ugens udgivelser. Efterfølgende bliver de fleste hængende til en øl, film eller til Nosferatus månedlige filmquiz i Studenterhuset – måske som vært!

Er du interesseret? Skriv en kort motiveret ansøgning og inkludér en anmeldelse på mellem 400-600 ord over en film fra 2019 eller 2020 og send til filmmagasinetnosferatupresse@gmail.com.

Ansøgningsfristen er d. 26. januar.