Filmmagasinet Nosferatu søger nye filmskribenter og radioværter

Har du lyst til at blive en del af Københavns bedste selskab af filmnørder, der passioneret deler ud af deres viden på skrift og lyd?

Som medlem af vores frivillige redaktionen vil du få mulighed for at deltage i pressevisninger, lave interview med personer fra den danske og udenlandske filmbranche, producere live radio og podcast, samt dække forskellige filmfestivaler og -begivenheder. Sidste år havde Nosferatu blandt meget andet presseadgang til CPH:DOX, Berlinalen og CPH:PIX på lige fod med de større, danske dagblade.

Vi sender live radio fra kl. 15-17 hver torsdag på Uniradioen, og vores filmanmeldelser og -artikler udkommer på nosferadio.dk. Samtidigt afholder vi en gratis filmquiz på Studenterhuset en gang om måneden.

Som skribent og radiovært på Nosferatu ser vi gerne, at du bidrager med følgende:

– Deltagelse i møder hver mandag kl. 18.30.
– Cirka to anmeldelser eller artikler om måneden.
– Produktion af indhold til vores sociale medier.
– At du som radiovært har mulighed for at sende live radio kl. 15-17 hver tredje torsdag (vi kører radiohold på skift).

Hvis du har nogle grafiske kompetencer, er der også mulighed for at bidrage til Nosferatus visuelle identitet.

Om os

Vi er en del af et større frivilligt netværk på Uniradioen, hvor vi har hørt hjemme i mere end 25 år. Dermed er vi Uniradioens ældste (og største) redaktion. På den måde er vi veletablerede og traditionsrige. Samtidigt er vi mange frivillige, der mødes en gang om ugen for i fællesskab at nå frem til en linje for vores medie. 

Vi udvikler os hele tiden, og vi forsøger at dygtiggøre os sammen. Nosferatu er en rugekasse og legeplads for kulturskribenter og radioværter og et stærkt, socialt netværk.

Tidligere og nuværende medlemmer har brugt Nosferatu som springbræt til praktikpladser og stillinger hos blandt andet Soundvenue, Filmmagasinet Ekko, Radio Loud, Danmarks Radio, Det Kgl. Bibliotek, Videnskab.dk, produktionsselskaber som Filt, Angel Films, BLU m.fl. 

Vi har til huse i Uniradioens lokaler på Nørregade 7A i Indre By i København. Her holder vi faste redaktionsmøder hver mandag kl. 18.30 for at give feedback på ugens udgivelser. Efterfølgende bliver de fleste hængende til en øl, en film eller til vores månedlige filmquiz på Studenterhuset. 

Er du interesseret i at være del af redaktionen? Så skriv en kort motiveret ansøgning og inkludér en anmeldelse (400-600 ord) på en film fra 2019/2020 og send til filmmagasinetnosferatupresse@gmail.com.

Vi opfordrer alle til at søge  – uanset køn, etnisk tilhørsforhold, religion eller andet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte én af Nosferatus redaktører:

Ida Pedersen, skriftlig redaktør, tlf. 28 15 11 59
Karoline Bjerregaard Balstrøm, podcastredaktør, tlf. 61 69 08 75

Ansøgningsfristen er d. 13. september