Konkurrence. Vind billetter til FADING GIGOLO. Konkurrencen er slut.

Konkurrencen er slut. Det rigtige svar er: FEAR X.

Vores 5 heldige vindere af 2 billetter til FADING GIGOLO:

Lene N., Stouby

Jakobine M., Kbh K

Reza I., Hillerød

Gosia J., Frederiksberg

Jonathan V., Kbh N.

Tillykke! Billetter på vej med B-post.

 

 

FADING GIGOLO har premiere i kommende uge – og er på alle måder John Turturros film. Han har skrevet manuskriptet, han har instrueret, og har den ene hovedrolle. Filmen handler kort fortalt om to venner, hvor den ene (Woody Allen) får en glimrende idé – nemlig at lade den anden (Turturro) ‘servicere’ modne kvinder, som gigolo, og dermed tjene nogle gode penge – som selvfølgelig skal deles i porten. Woody Allen optræder i øvrigt ikke særlig tit som skuespiller i andres film (han har vel næsten heller ikke tid).

Nosferatu giver dig muligheden for at se FADING GIGOLO ganske gratis og i selskab med en god makker – vi har 5 x 2 billetter til filmen og åbner hermed for konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive FADING GIGOLO  i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med  lørdag d. 10. maj 2014, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål

Vi går efter den danske forbindelse denne gang: John Turturro har været med i en af Nicolas Winding Refns film. Hvilken?

Held og lykke!