Konkurrence. Vind billetter til LEVIATHAN! Konkurrencen er slut.

Leviathan af Andrey Zvyagintsev. Photo Courtesy of Camera Film Distribution

Konkurrencen om fribilletter til LEVIATHAN er slut. Det rigtige svar er: Andrey Zvyagintsev.

De to heldige vindere af fribilletter til to personer er:

Mika D. H., Kbh V

Bruno O., Taastrup

Tillykke til jer. Billetter på vej med B-post.

Du skal kontakte studieadministrationen angående ludusweb mv. Du står som værende på venteliste og dermed må du faktisk ikke være på holdet. Tag fat i dem hurtigt og find en løsning.

GODT NYTÅR!! Filmmagasinet Nosferatu lægger året ud med en konkurrence på den russiske film LEVIATHAN, som har premiere torsdag den 8. januar. Filmen havde verdenspremiere i Cannes sidste år, hvor den blev meget godt modtaget.

Filmen foregår i en vindblæst by på Kolahalvøen, hvor Kolja har indrettet sig med sin anden hustru og sin søn fra første ægteskab. Uheldigvis har byens anløbne borgmester udset sig lige netop den grund, som Koljas hus befinder sig på, til et større byggeprojekt. Kolja engagerer en gammel advokatven, men individet har ikke stærke odds, når først magthaverne ruller sig ud.

Hvis du er til russiske film, eller har lyst til at blive lidt klogere på russisk kultur, så er det nu du skal slå til, og deltage i konkurrencen. Vi har 2 x 2 fribilletter, og der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser.

For at deltage i konkurrencen skal du:

  1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål
  2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk
  3. Skrive LEVIATHAN i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med fredag den 9. januar 2015, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Hvad hedder instruktøren på LEVIATHAN?

Held og lykke!