Konkurrence. Vind billetter til MIN LEJLIGHED I PARIS! Konkurrencen er slut.

Kevin Kline og Maggie Smith i MIN LEJLIGHED I PARIS. Photo Courtesy of SF Film Distribution.

Konkurrencen om billetter til MIN LEJLIGHED I PARIS, er slut. Det rigtige svar er: Downton Abbey. De tre heldige vindere er:

Sebastian J., Gentofte

Josephine J., Kbh N

Pernille Adolph, Gørlev

Tillykke til jer! Billetter er på vej med B-post.

Så er der konkurrence på Nosferatu igen! Torsdag d. 23. oktober er der premiere på MIN LEJLIGHED I PARIS med tre stærke navne på rollelisten – Kevin Kline, Kristin Scott Thomas og Maggie Smith. Kevin Kline spiller New Yorkeren Mathias, som har arvet en dyr lejlighed i Paris af sin far, og nu er taget til Paris for at sælge den. Men det viser sig at der bor en gammel dame, Mathilde, i lejligheden, og ifølge et gammelt fransk system – så kan lejligheden ikke sælges før den gamle dame er død. Mathias flytter ind i lejligheden, og så skal der ikke siges mere. Hvis du har lyst til at se MIN LEJLIGHED I PARIS og tage en sød gæst med – så er det nu, du skal slå til. Nosferatu har 3 x 2 billetter til filmen, som vi udlodder i konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen skal du:

  1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål
  2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk
  3. Skrive MIN LEJLIGHED I PARIS i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med tirsdag d. 21. oktober 2014, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Maggie Smith spiller den gamle dame. Hun spiller også en skarptunget gammel dame i en britisk TV-serie om en engelsk adelsfamilie. Hvad hedder serien?

Held og lykke!