KONKURRENCE! Vind billetter til STRATOS. Konkurrencen er slut.

Stratos. Photo courtesy of Øst for Paradis Distribution

Konkurrencen om billetter til STRATOS er slut. Det rigtige svar er: Vangelis Mourikis. Da der var en lille fejl i konkurrencespørgsmålet, der kunne føre til en misforståelse, har dem der har svaret Lejemorder, også deltaget i konkurrencen (fejlen blev retten dagen efter).

De fem heldige vindere er:

Lars J., Hjørring

Martin L., Taastrup

Jesper M., Søborg

Hanne A., Frederiksberg

Kristian T., Kbh V

Tillykke. Billetter på vej med B-post i dag.

 

 

Det græske film-noir drama STRATOS, har premiere torsdag d. 31/7, og sammen med Nosferatu kan du vinde fribilletter til filmen. Vi har 5 x 2 gavebreve, som vi udlodder i konkurrencen.

Stratos bager brød om natten og er lejemorder om dagen. Hans eneste mål er at tjene så mange penge som muligt, så han kan befri sin mentor fra fængslet – undergrundsbossen Leonidas, som tog ham under sine vinger, dengang Stratos røg i fængsel, som 19-årig. Da den store planlagte fængselsflugt oprinder, står Stratos over for en uventet drejning i begivenhederne. Mere siger vi ikke nu, du må selv se resten 🙂

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive STRATOS  i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med tirsdag d. 5. august 2014,  og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Hvem spiller Stratos?

Held og lykke!