Podcast: Daredevil indtager MCU

Copyright: Netflix

Marvel’s filmunivers har siden 2008 været præget af selvfede milliardærer, superhelte der samarbejder med staten og intergalaktiske redningsmissioner – men hvem redder os almindelige mennesker på gaden? Det gør Netflix Marvel’s Defenders!


Netflix har skabt sin egen lille krog af Marvel-indhold med serier som Punisher, Luke Cage, Jessica Jones og den nu nær ikoniske Daredevil, og alle er rasende populære. På trods af at de sluttede grundet Disney+-streamingtjenesten trækker serierne igen fans til sig, da alles yndlingsadvokat/kriminelle fik en længe ventet cameo i den nyeste Spider-Man film.

Dagens værter August, Lennon og Otto er alle fans Netflix MCU – måske endda mere end Disney’s mere stuerene univers.

Så hvad gør denne samling af samfundets outsiders så relaterbare? Hvorfor finder vi en voldelig og traumatiseret advokat mere sympatisk end MCU’s Avengers? Hvad gør forholdet mellem helte og deres skurke troværdigt?


Alt dette er temaer der vendes i ugens snak om Netflix’s superhelte og deres kommende indtagen af det store Marvel Disney-univers, hvor både personlige favoritter dykkes ned i og teorier og bekymringer om fremtiden luftes.

Lyt med her!