We Are Your Friends

Endelig skete det! Efter i så mange år at have undret mig over, hvordan DJs opnår succes, får jeg hele opskriften serveret på et sølvfad af selveste Zac Efron.

I ‘We Are Your Friends’ møder vi en ungdommelig klike bestående af Cole (Zac Efron), Ollie (Shiloh Fernandez), Squirrel (Alex Shaffer) og Mason (Jonny Weston). Kliken, der sender tankerne lidt for meget i retning af ‘Entourage’, kæmper for at komme ud af livet i “The Valley” og ind der, hvor græsset er markant grønnere. Heldigvis er Cole en fantastisk DJ og derfor gruppens golden ticket. Til al held møder han en afdanket super-DJ, James (Wes Bentley), der vil hjælpe ham med karrieren. Tilsæt derefter James’ flotte kæreste Sophie (Emily Ratajkowski), og så lugter det hele tilmed også af trekantsdrama.

Hvilke tanker der er gået forud for Zac Efrons valg af ‘We Are Your Friends’-projektet, vil jeg meget gerne have indsigt i. Filmen er som sådan ganske fin; Den følger den gængse model, er enormt forudsigelig og er proppet med både godt udseende mænd og kvinder. Især Emily Ratajkowski er en hypnotisk faktor af en anden dimension. Men selv den meget kønne topløse model fra ‘Blurred Lines’-videoen kan ikke retfærdiggøre dette projekt.

‘We Are Your Friends’ bliver desværre ikke den film, der endelig sender den 28-årige Zac Efron ind i Hollywoods voksenrækker, men det behøvede man nok kun læse resumeet for at fornemme.