Winnie og Karina – The movie Premiere 7.august

Foto courtesy of Hammer PR & Kommunikation

Tag et af de seneste års bedste satireprogrammer på DR2, forlæng det med en time og ti minutter, tilsæt et strøg af Thomas Bo Larsen og et lille skvæt Geo. Tilsæt herefter total fantasiforladthed i kameraindstillinger, dårligt skuespil samt en ordentlig mundfuld Regnar Graasten og lidt 60/40 støtte. Så har man en af dette års indtil videre dårligste film. Undertegnede er ellers en dedikeret fan af de to vulgære tøser fra Sydhavnen når de er på prøveløsladelse.

Winnie og Karina – The Movie, er et forsøg på at spinde guld på en ellers vellykket række af små indslag om de to piger på prøveløsladelse. Det er bare ikke sjovt nok til en spillefilm på 80 min. med et rigtigt dårligt plot, som jeg ikke vil komme nærmere ind på.

Faktisk er hjemmesiden til filmen, www.skiddigselvimunden.dk, sjovere end filmen, hvor pigerne får lov til at rulle sig ud med en ordentlig gang mundgejl, side om side, som førhen i deres egen brevkasse.

Hvis man skal sige noget positivt om Winnie og Karina – The Movie, er det Linda P. og Christina Sederquist i rollerne som henholdsvis “Sennep” og “Ketchup”, Winnie og Karinas nydanske modstykke, som rent faktisk er ret sjove og jeg er sikker på, at det ville kunne have reddet filmen, havde komikerparret spillet samtlige roller selv. Deres perverse og trashede univers er simpelthen for outrært til at blande andre ind i det og samtidigt få et godt resultat.

Filmen henvender sig til folk på teenagestadiet, som synes det er sjovt at høre varierende beskidte beskrivelser af kvindens vagina samt mandens spermatosomer og disses kombinationer med hinanden, og jeg vil opfordre nye fans af Winnie og Karina til at nøjes med at se de gamle klip af Piger på prøveløsladelse for ikke at ødelægge myten, som denne film gjorde det for mig. Ak.