Konkurrence. Vind fribilletter til SKAMMERENS DATTER! Konkurrencen er slut.

Konkurrencen om fribilletter til SKAMMERENS DATTER er slut. Det rigtige svar er: Maria Bonnevie. De tre heldige vindere er:

Ida C., Kbh V

Tristan C., Kbh N

Anne Sofie M., Frb.

Tillykke. Billetter er på vej med B-post.

Torsdag den 26. marts er der premiere på filmatiseringen af Lene Kaaberbøls elskede og spændende middelalder-fantasy børnebog SKAMMERENS DATTER. Det er Anders Thomas Jensen som har skrevet manuskriptet over bogen, så det har været i trygge og kompetente hænder.

Filmen handler om pigen Dina, der er skammerens datter, og som har arvet sin særlige evne til at kigge dybt i folks sjæl og få dem til at skamme sig. Dinas særlige evne gør det svært at være barn og have legekammerater, for hvem skammer sig ikke over et eller andet. Det hele bliver dog meget værre da Dinas mor bliver taget til fange , og det bliver op til Dina at finde ud af sandheden og redde sin mor.

Nosferatu har 3 x 2 billetter til SKAMMERENS DATTER, som du har mulighed for at vinde.

For at deltage i konkurrencen skal du:

  1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål
  2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk
  3. Skrive SKAMMERENS DATTER i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med lørdag den 28. marts 2015, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Hvem spiller Dinas mor?

Held og lykke!