AFTER

Copyright Nordisk Film

Har du spist chili, eller er du altid så HOT?

De fleste piger har været igennem en bad-boy. Den komplicerede type der skal reddes fra sit svære sted i livet. Tro mig, jeg har været der. Og man bliver SÅ meget klogere med årene, men det ændrer ikke på, at der er en skare af teenagepiger, som ikke har været der endnu. ’After’ fik selv min indre teenagepige til at komme på banen igen.

EvaLiva 36 år: ’After’ er fortællingen om hormonerne, som forvirret pumper hvileløst rundt i kroppen. Du er egentligt ”sat” med ham, som du har været kæreste med, siden du kan huske, men så en dag møder du mr. bad bad boy. Og dermed er de velkendte klicheer klarlagt.

EvaLiva 16 år: Øh, hallo! Jeg er her faktisk også. Og eftersom det er MIG, som er målgruppen, så må det også være mig, som har stemmen i den her anmeldelse!

EL 36 år: (suk) Fair nok, du får plads i dag.

EL 16: Ok, ’After’ er den her mega opturs-film om hende den søde, smukke og uskyldige Tessa (Josephine Langford), som har en ok nice kæreste…

EL 36: Ja! Han har haft læbe-ganespalte, hvilket er noget man ikke ser så tit. Så ros for tilføjelsen af noget naturligt ”uperfekt”.

EL 16: Hold lige mund, det er mig der snakker…

EL 36: Sorry…

#Uhhanerfarlig…ogvirkeligsexet
EL 16: Nåh men Tessa starter på college, og her møder hun, O-M-G!, briten Hardin (Hero Fiennes Tiffin), som bare er mega lækker og fræk!! Seriøst, HVOR lækker har man lov til at være?!?

EL 36: Men hans skuespilpræstation virker flad og det er tydeligt, at det er en kvinde uden kendskab til den mørke side, som har instrueret ham. Han fremstår overfladisk og uafrundet. Han er jo slet ikke mørk nok. Jeg troede, jeg skulle se en Fifty Shades for teenagere…

EL 16: Øh, hallo, han er kun en teenager!! Hvor ”dark” kan han overhovedet være?? Duh! Og i øvrigt har han en mere mørk vibe end ham der Christian Grey, som I grænsesøgende gamle tanter er IH så vilde med…

EL 36: True

EL 16: Og vigtigst af alt. Han er sygt lækker og dirty! Mums siger jeg bare 😀 Og så har han vildt nice tatoveringer!!! hviiin! #delicious. Og de der kys. OMFG! Han er helt sikkert den vildeste kysser!! Jeg er ledig!

#OMGGJORDEHANLIGEDET
Tessa, som jo er vildt flot og har den fedeste stil i verden! Måske jeg skulle få noget lyserødt i håret snart? Nåh, men hun finder selvfølgelig sammen med Hardin, og så kan jeg ellers love for, at hormonerne får frit spil.

EL 36: Tjah, frit spil ville jeg nu ikke kalde det, men de får da lært hinanden godt at kende.

EL 16: SSSHY. Hardin har dæmoner og er lidt mystisk, men når han er sammen med Tessa er alt godt. Og der sidder jeg bare med kæmpe sommerfugle i maven. Virkelig!

EL 36: Men klicheerne flyver jo om ørerne på én. Tessa siger direkte, at hun ikke kan huske sit liv FØR ham. Er det ikke lige lovligt cheesy i 2019?

EL 16: Øh NEJ! Det er true love, og jeg elsker LOOOVE!! Hviin! Åh jeg tror seriøst, jeg elsker ham!! Og jeg er helt sikker på, at han faktisk FINDES ’in real life’… Jeg har bare ikke mødt ham endnu!!!

EL 36: Ja… Du bliver klogere… Det er rigtigt, at ham Hardin kan nogle ting, men det kan Tessa i den grad også. Jeg er jo meget mere vild med hendes præstation og fremstilling end med hans.

EL 16: Lol. Hun spiller også sygt godt! Og så er der pointen med sikker sex. Jeg forstår bare Tessa på det der dybe niveau. Det kan virkelig være svært at finde balancen mellem at teste sine grænser, men stadig gå ind for sikker sex. Og det var SÅ nice, det der skete, som vi ikke kan afsløre! #alvorligtOMG.

EL 36: Absolut. Det var en meget positiv overraskelse, at en amerikansk coming-of-age tøsefilm gik i den retning.

EL 16: SÅ Enig!! Jeg glæder mig HELT vildt meget til nummer to, tre, fire og fem i rækken. Vil drømme og fantasere om Hardin og Tessas fremtid, og derfor synes jeg også, at den skal have sex frække store stjerner.

EL 36: Hov Hov, der må jeg som kyndig anmelder lige på banen. Sorry, men der kommer min stemme altså til sin ret.