Podcast: Den store Pixar-turnering!

Copyright: Disney

Nu er den her! Dagen I alle har ventet på! Dagen hvor det bliver afgjort en gang for alle, hvilken Pixar-film, der er den allerbedste nogensinde. Elsker du Pixar-film? Og har du svært ved at beslutte dig for, hvilken af filmene, du allerbedst kan lide? Så er du kommet til det rette sted.

I snart 30 år har animationsstudiet Pixar leveret banebrydende børnefilm, som er blevet set og elsket af alle generationer. Filmene er eksperimenterende, morsomme, livbekræftende og kan med garanti trylle en tåre frem på kinden af de fleste. De mange fantasifulde universer er så godt umulige at sammenligne, men Filmmagasinet Nosferatu (Danmarks modigste filmmagasin) vover halsen og gør alligevel et forsøg.

8 fantastiske og farverige film dyster om at blive vinderen af Nosferatus officielle Pixar-turnering! Får familien Utrolig nedkæmpet konkurrenterne eller bliver det mon Nemo, der svømmer sejren hjem? Måske bliver det Mei fra ‘Turning Red’ eller måske Bing Bong, der står sejrrig tilbage til sidst?

De 8 dystende film er: ‘Toy Story 2’, ‘Monsters Inc.’, ‘Finding Nemo’, ‘The Incredibles’, ‘Ratatouille’, ‘Wall-E’, ‘Inside Out’ og ‘Turning Red’.

Let the games begin! Lige her.

Programmet indeholder spoilers til alle 8 Pixar-film, så ud og se dem, hvis du ikke har set dem endnu. Hvad venter du egentlig på?

Værterne er: Benjamin Vang Blaakilde, Bolette Mai Larsen og Sofie Rechendorff Andersen.