DVD konkurrence! Vind NEW YORK IMMIGRANTDVD. Konkurrencen er slut.

Konkurrencen er slut om 7 dvd’ere til filmen NEW YORK IMMIGRANT er slut. Det rigtige svar er: American Hustle. Vores syv heldige vindere er:

Nina R., Kbh K

Mathias B. K., Kbh S

Frank S., Sønderborg

Diana N., Stouby

Kamusa O., Kbh K

Niels Jakob K. J., Kbh Ø

Amalie K., Aalborg

Tillykke til jer. Distributøren sender jeres eksemplar til jer snarest muligt.

 

NEW YORK IMMIGRANT (The Immigrant ) var nomineret til De gyldne palmer i Cannes i 2013. Filmen har ingen mindre end Marion Cotillard, Joaquin Phoenix og Jeremy Renner på rollelisten, og du har mulighed for at vinde et af de 7 eksemplarer vi udlover i konkurrencen.

Ewa (Marion Cotillard) emigrerer med sin søster til USA i 1921 for at søge lykken. Lykken viser sig dog ikke at ligge lige for, da Ewas søster bliver sat i karantæne, og hun derefter er overladt til at klare sig selv i New York. Hun møder en mand Bruno (Joaquin Phoenix) som tvinger hende ud i prostitution, og det er først, da hun møder tryllekunstneren Orlando (Jeremy Renner), at der måske er håb for, at hun kan slippe ud af det helvede hun befinder sig i.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive NEW YORK IMMIGRANT  i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med søndag d. 3/8 2014, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. DVD’erne sendes fra distributionsselskabet (Scanbox) snarest herefter.

Konkurrencespørgmål:

Jeremy Renner spiller tryllekunstner i NEW YORK IMMIGRANT. I hvilken Oscarnomineret film har vi (næsten) lige set ham spille borgmester?

Held og lykke!