DVD KONKURRENCE! Vind THE LUNCHBOXDVD! Konkurrencen er slut.

Du kan vinde The Lunchbox på DVD! Photo Courtesy of Scanbox Entertainment.

Konkurrencen om de 7 eksemplarer af THE LUNCHBOX på dvd er slut. Det rigtige svar er LIFE OF PI. Vores syv heldige vinder er:

Rikke D. P., Frederiksberg

Kim F., Kbh N

Line N., Stouby

Kata M., Søborg

Kim K., Århus

Peter B. N., Kbh Ø

Monika O., Kbh S

Tillykke. DVD’er sendes til dig fra distributøren Scanbox sidst på ugen.

 

 

Her i sommerferien giver Nosferatu dig mulighed for at tage en tur til Indien – i filmisk forstand selvfølgelig. Vi har 7 dvd’er til den dejlige, hjertevarme feel-good film THE LUNCHBOX, som du kunne se i biografen tidligere på året. THE LUNCHBOX udkommer på DVD torsdag d. 17. juli.

Vind The Lunchbox på DVD.
Vind The Lunchbox på DVD.

I Mumbai er der en helt fantastisk frokostordning, hvor husmødrene kan sende frisklavet mad til deres husbond – det er et sindrigt system, som aldrig fejler. Næsten. Den unge Ilas ægteskab knirker og hun laver mere og mere lækker mad til sin mand for at vække deres forhold til live igen. Desværre er der sket en fejl og frokosten leveres hver dag til Saajan i stedet. Han er smågnaven og klar til pension, men den lækre mad løsner ham lidt op og en usædvanligt forhold opstår.

Hvis du ikke så THE LUNCHBOX i biografen eller du rigtig gerne vil gense den, så skal du slå til nu.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive THE LUNCHBOX i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med tirsdag d. 15. juli 2014,  og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Vinderne modtager deres DVD direkte fra distributøren, Scanbox Entertainment.

Konkurrencespørgsmål:

Filmens hovedpersoner spilles af Nimrat Kaur og Irrfan Khan. Sidstnævnte så vi i en fantastisk fortælling af Ang Lee. Hvad er filmens engelske titel?

Held og lykke!