En sulten quizleg. Vind billetter til The Hunger Games. Konkurrencen er slut.

Nu behøver I ikke ligefrem kæmpe til døden for at vinde denne konkurrence. Der er skam hele 5 vindere her hos Nosferatu, som i øvrigt ikke går ind for masseudryddelser af unge mennesker i underholdningens tegn (eller andre!), men som dog gladelig lade sig fornøje over en filmatisering af emnet.

Nosferatu smider 5 x 2 billetter til The Hunger games ind i kampen – og du er sikker sulten efter en gevinst. MEN: Nosferatu er sulten efter flere *likes* på facebook. Så for at deltage i denne konkurrence skal du skaffe 5 nye fans af vores facebookside “Filmmagasinet Nosferatu”! Send en e-mail til quiz@nosferadio.dk med navnene på de 5 personer du har hvervet til at synes om os på facebook. HUSK at skrive dit eget navn og din adresse, så du kan modtage billetterne hvis du nu er heldig i lodtrækningen. Man kan kun deltage i lodtrækningen en gang. Og man må ikke bruge vold, men gerne sukker, i sin hvervning af *likes*.

Konkurrencen kører til og med fredag d. 4. maj og de heldige vindere kan se deres navn  her på siden dagen efter. Billetterne sendes med B-post.

Held og lykke.

Konkurrencen er slut. Vi siger mange tak for de nye *likes* på facebook.

Her er de 5 heldige vindere af 2 stk billetter til The Hunger Games:

Jonas F., 2100 Ø

Martin N., 2200 Kbh N

Anne U., 2200 Kbh N

Sandra S., 2000 F

Lars M., 2300 Kbh S

Tillykke. Håber I nu får stillet sulten!