Filmmagasinet Nosferatu søger community manager og videoproducer

Har du lyst til at være del af en ambitiøs og spændende filmredaktion og være med til at forme magasinets visuelle identitet? Så er det måske dig, der skal være Nosferatus nye community manager eller videoproducer!

Filmmagasinet Nosferatu er et netbaseret filmmagasin og ugentligt radioprogram – og så er vi et af Universitetsradioens ældste navne. Hver onsdag indtager vores værter studiet i Nørregade fra klokken 13-15 og nørder på livet løs om hvad der rør sig i filmbranchen på både godt og ondt.

Er Nolan på vej med en ny film? Er den nye Erik Clausen-film værd at se? Hvem løb af med flest Robertpriser, og hvem holdt den bedste tale? Hvad hittede og hvad floppede på Berlinalen?

Vores hjemmeside opdateres hver eneste torsdag med anmeldelser af premiereaktuelle film, som vores trofaste og passionerede journalister har været inde og bedømme, så I ikke går forgæves i biografen eller misser de allerbedste oplevelser.

Vi gør en dyd ud af at dække både nationale og internationale filmfestivaler, rapportere fra de årlige prisuddelinger og interviewe skuespillere og instruktører om deres arbejde. Der er altså både glamour og glitter som belønning for superspændende arbejde, der ligger i at være del af Nosferatu.

Vi er en flok ambitiøse, passionerede filmnørder med masser at byde på, men vi vil gerne blive endnu bedre til det vi laver. Derfor har vi brug for nogen, der kan hjælpe os med at kanalisere vores lækre indhold ud til verden på den bedst tænkelige måde.

Community Manager
Det er vist ingen hemmelighed, at der ligger mere end som så i at håndtere og bruge de sociale medier som professionelt kommunikations- og promoveringsinstrument.
Vi søger derfor en person, der har fingeren på pulsen og kan…

– udarbejde strategier for Nosferatus synlighed og ageren på Facebook, Instagram og Twitter
– skabe og styre interaktionen på platformene
– udvikle vores brand og finde den rigtige tone til tekst og billeder

Videoproducer
Da vi trods alt er et filmmagasin, synes vi, at det er på tide at inkorporere det visuelle medie som promoveringsredskab i form af korte videoer til de sociale platforme. Vi søger derfor en person, som kan…

– udtænke og filme teaserklip til de ugentlige programmer
– filme korte reportagevideoer, interviews og voxpops
– har eget (eller adgang til) videoudstyr

Både community manager og videoproducer er med til de ugentlige redaktionsmøder, hvor der bliver pitchet idéer til radioprogrammernes indhold og hvordan de bedst promoveres. Hvordan kunne det, eksempelvis, være fedt at promovere et program om danske folkekomedier? Der er masser af plads til skæve og usædvanlige idéer!

Vi kan desværre ikke tilbyde løn, men hvad betyder penge, når man kan få lov til at hænge ud med Nikolaj Lie Kaas og eller Natalie Portman? Og i det hele taget være del af verdens dygtigste og hyggeligste filmredaktion?

Send din ansøgning (max 1 A4-side) til: nosferat@universitetsradioen.dk senest d. 7. april.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 40 59 73 08.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Filmmagasinet Nosferatu