Hans og Grete skal jagte hekse til næste år

Hans og Grete i skikkelse af Jeremy Renner og Gemma Arterton, har efter en traumatisk oplevelse i barndommen (Ja, det må være den med pandekagehuset) en ustyrlig trang til at jagte en masse hekse.

Synes du at dette lyder som et godt setup til en film? Så er du ikke alene, og du er tilmed også heldig. For til næste år kommer netop denne film, og der er netop kommet en trailer for den. Bum!

Hansel and Gretel Witch Hunters, den noget så mundrette titel summerer garanteret også plottet ret præcist op, men det gør ikke noget. Det er  ikke det store plot man forventer. Et stille håb herfra er at filmen har et glimt i øjet, og ikke taget sig selv alt for seriøst. Modsat den lignende film Abraham Lincoln: Vampire Hunter som Nosferatus anmelder kritiserede netop på dette punkt.

Traileren, udover kraftigt at få slået fast at personerne rent faktisk hedder Hansel og Gretel, svinger dog (desværre) lidt til den seriøse side, men kan man håbe at instruktøren Tommy Wirkola ikke har ladet sig styre for meget af Hollywood, for så kunne vi godt være in for a treat. Wirkola har nemlig tidligere stået bag den lille genistreg Død Sne – en norsk nazizombiefilm.

Den her kunne sagtens være noget at se frem til – om ikke andet så for at se Famke Janssen som bad-ass heks.

Hansel and Gretel Witch Hunters er, på nuværende tidspunkt, sat til at få premiere i Danmark til februar 2013.