HUGO + KONKURRENCE: vind filmen på DVD/Blu-ray. KONKURRENCEN er slut.

Konkurrencen er slut.

Det rigtige svar er at en automaton er en slags mekanisk robot, der kan operere af sig selv.

Og så de 3 heldige vindere af et eksemplar af HUGO:

Lukas J., Gentofte

Freja P. Vejle

Rasmus M., Horsens

Tillykke til jer. Filmen er på vej snarest.

 

 

D. 17. juli udkom Martin Scorseses magiske og temmelig fantastiske fortælling for både børn og voksne, HUGO, på dvd og Blu-ray. Det fejrer vi her på nosferadio.dk og udlover 3 eksemplarer af filmen (med både dvd og Blu-ray) i en konkurrence.

 

OMTALE af udgivelsen af HUGO på DVD/Blu-ray

HUGO tog ikke bare anmeldere, men også Nosferatus samlede redaktion med storm da den havde premiere tidligere i år. Vores anmelder gav den samtlige stjerner til rådighed – 6 ud af 6. Filmen handler om den unge forældreløse Hugo, som lever en skjult tilværelse i urene på en parisisk banegård, der summer af liv og små dejlige sidehistorier. Filmen er en hyldest til både filmmediet og litteraturen og dét kan et Universitetsradioens Filmmagasin da kun være enige i, og ingen tvivl om at HUGO er en film, som man med glæde vil se igen og den har derfor en selvfølgelig plads på filmhylden.

Udgivelsen af HUGO på DVD/Blu-ray er ikke spækket med ekstramateriale, faktisk er der kun en enkelt feature, en ca 17 minutter lang film om filmen, med interviews med både skuespillerne og Martin Scorsese. 17 minutter lyder ikke af meget, men det er faktisk en kompakt film der giver et ret godt indtryk af de spørgsmål der har været oppe at vende både i forhold til forlægget, casting, location og 3D. Med en film som er så eventyrlig kunne man godt kunne ønske sig meget mere materiale – men faktum er at dette er ekstramateriale man højst sandsynligt får set igen – og det siger ikke så lidt i forhold til ekstramateriale. Så den samlede udgivelse ender på:

 

KONKURRENCE!

Som lovet øverst har Nosferatu 3 eksemplarer af HUGO til en konkurrence. Den kan du deltage, og muligvis vinde, ved at gøre følgende:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende din svar i en e-mail til quiz@nosferadio.dk og husk at skrive dit navn og adresse i mailen til os

3. Skrive HUGO i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med tirsdag d. 7. august 2012. De heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter og får tilsendt præmien med B-post.

KONKURRENCESPØRGSMÅL:

I filmen leder Hugo efter en nøgle til sin afdøde fars “automaton” (engelsk ord).

HVAD er en “automaton”?

Send dit svar i en mail til os og deltag i lodtrækningen om et eksemplar af HUGO på DVD/Blu-ray.

Held og lykke!