KONKURRENCE! Vind billetter til Abernes Planet: Revolutionen. Konkurrencen er slut.

Abernes Planet: Revolutionen. Photo Courtesy of Twentieth Century Fox Distribution

Konkurrencen om billetter til ABERNES PLANET: REVOLUTIONEN er slut. Det rigtige svar er: Frihedsgudinden (Statue of Liberty). De 5 heldige vindere af 2 biografbilletter er:

Signe L., Avedøre

Steffen K., Kbh K

Kitikhun R., Taastrup

Ida B. E., Frederiksberg

Mathias L. N., Kbh V

Tillykke. Billetter i B-posten i dag.

ABERNES PLANET: REVOLUTIONEN har premiere torsdag d. 17. juli og Nosferatu giver dig hermed mulighed for at være en af de heldige der kan vinde 2 stk billetter til denne sommer blockbuster. Vi har i alt 5 x 2 billetter i hatten.

ABERNES PLANET: REVOLUTIONEN er fortsættelsen til ABERNES PLANET: OPRINDELSEN fra 2011. I denne film bliver de superintelligente aber, ledt af Cæsar, truet af en gruppe mennesker, som har overlevet den virus, som blev spredt 10 år tidligere. En skrøbelig fred nås, men til sidst skal der kæmpes om hvem, der skal være den dominerende art på kloden.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive ABERNES PLANET i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med torsdag d. 17. juli 2014, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål (denne gang for nørder og gode googlere):

Det hele startede med filmatiseringen af bogen Planet of the Apes. Den første film kom i 1968 og ABERNES PLANET: REVOLUTIONEN er den ottende film i konceptet. Men i den allerførste films slutning – hvilken berømt statue finder de overlevende mennesker på Abernes Planet? Dansk navn er fint.

Held og lykke.