KONKURRENCE. VIND BILLETTER TIL DIE ANDERE HEIMAT! Konkurrencen er slut.

Konkurrencen om 3 x 2 billetter til DIE ANDERE HEIMAT er slut. Da det har vist sig muligt at finde to forskellige længder på filmen angivet – nemlig 225 minutter og 230 minutter – er begge svar accepteret.

De tre heldige vinder er:

Jasmin Jawa, Kbh Ø

Mogens K., Sæby

Mathias B. K., Kbh S

Tillykke. Billettter sendt af sted i dag med B-post.

 

Edgar Reitz, som står bag den roste tv-serie trilogi om Heimat (Hjemstavn) har nu lavet en såkaldt prequel, der atter udspiller sig i den fiktive landsby Schabbach – midtvejs i det 18. århundrede. Det er ingen forudsætning for at kunne følge med i filmen at man har set de tidligere værker. Die andere Heimat – En fortælling om Længsel, handler om to brødre, der indser, at  kun deres højtflyvende drømme kan redde dem. Og drømmene handler især om flugten til Sydamerika, hvor indianerne bor, og hvor der er velfærd og afgrøder i rige mængder. Filmen har premiere d. 27. februar og Nosferatu 3 x 2 billetter til filmen som vi udlodder i denne konkurrence.

Du kan  læse  mere om filmen på www.facebook.com/heimatfilmen og www.grandteatret.dk/film/filminfo/?filmid=15103328

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive HEIMAT  i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med søndag d. 2. marts 2014, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Hvor mange  minutter varer filmen Die andere Heimat?

Held og lykke!