Konkurrence. Vind billetter til GRACE OF MONACO. Konkurrencen er slut.

Konkurrencen om billetter til GRACE OF MONACO er slut. Det rigtige svar er: THE HOURS. De fire heldige vindere er:

Milo J., Søborg

Katrine N., Vanløse

Monika O., Kbh S

Cathrine M., Kbh Ø

Tillykke. Billetterne er på vej med B post.

 

Nicole Kidman spiller den smukke fyrstinde Grace i GRACE OF MONACO, der har premiere d. 22. maj. Filmen handler om den amerikanske skuespillerinde Grace Kelly, som giftede sig med fyrsten af Monaco, og herefter fik sig et ganske andet liv og en ny rolle – nærmest en ny identitet, som det ikke var helt nemt for hende at finde sig til rette i. Filmen tager udgangspunkt i en periode i starten af 1960’erne, hvor der er krise i både ægteskabet og i fyrstedømmet, Monaco – som er kommet i franske Charles de Gaulles søgelys. Der er dømt drama og smukke kjoler. Nosferatu har 4 x 2 billetter til filmen.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive  GRACE OF MONACO i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med  søndag d. 25. maj 2014, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål

Nicole Kidman har før portrætteret berømte kvinder – bl.a. en berømt forfatterinde i en film, hvor både Meryl Streep og Julianne Moore også var med. Hvilken forfatterinde er der tale om?

Held og lykke.