Konkurrence. Vind billetter til KINGSMAN: THE SECRET SERVICE. Konkurrencen er slut.

Colin Firth som Harry Hart/Galahad i Matthew Vaughns film Kingsman: The Secret Service. Photo Courtesy of Twentieth Century Fox

Konkurrencen om fribilletter til KINGSMAN: THE SECRET SERVICE er slut. Det rigtige svar er: X-Men: First Class, og vores tre heldige vindere er:

Sebastian J., Kbh Ø

Christian D. G., Kbh S

Lisa T., Valby

Tillykke til jer. Billetter på vej med B-post.

 

Torsdag den 26. februar er der premiere på KINGSMAN: THE SECRET SERVICE – baseret på tegneserien The Secret Service, om en spionorganisation, der med Colin Firth i front, beslutter sig for at rekruttere en ung gadeknægt, der udviser stort talent for branchen. Samtidig er en global trussel under opsejling fra et teknologisk geni… Så er du til spioner, globale trusler og masser af action, er KINGSMAN: THE SECRET SERVICE bestemt en film for dig! Nosferatus Quizmaster har fanget 3 x 2 billetter, som du kan få fingre i.

For at deltage i konkurrencen skal du:

  1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål
  2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk
  3. Skrive KINGSMAN i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med mandag den 2. marts 2015, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Matthew Vaughn er ikke helt ukendt med at instruere actionfilm. Han har endda instrueret en af X-men filmene – men hvilken?

Held og lykke!