Konkurrence. Vind billetter til SELV I DE BEDSTE HJEM. Konkurrencen er slut.

Konkurrencen om billetter til SELV I DE BEDSTE HJEM er slut. Den film Quizmasteren havde i tankerne, var, selvfølgelig, SWIMMINGPOOL.

De 3 heldige vindere af billetter til filmen er:

Lene H., Frederiksberg

Emma I.-B., Kbh K

Niels Jakob K. J., Kbh Ø

Tillykke!

Den franske instruktør Francois Ozon er en alsidig mand, med mange film i bagkataloget. SELV I DE BEDSTE HJEM fra 2012 fik premiere forrige uge i Danmark og er endnu en skarp film fra Ozon, med bl.a. engelske Kristin Scott Thomas i en af hovedrollerne. Filmen handler til dels om en midaldrende skolelærer, det ikke lykkedes at få en forfatterkarriere. Hans liv og sanser bliver vakt da en af hans elever begynder at skrive nogle meget udpenslede stile. Nosferatu har 3 x 2 billetter til filmen, som du kan vinde.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din prrivate adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive SELV I DE BEDSTE HJEM   i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med mandag d. 2. juni 2014, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Francois Ozon har en del film bag sig. En af dem har en titel man godt kunne længes efter på en varm sommerdag. Hvilken titel er det mon quizmasteren har i tankerne. Tag et godt gæt.

Held og lykke