LYN-konkurrence. Vind billetter til THE COUNSELOR. Konkurrencen er slut.

Konkurrencen er slut! Det rigtige svar er: SHAME. De fem heldige vindere af 2 stk billetter til THE COUNSELOR er:

Line E., Kbh NV

Frederik T., Kbh N

Anders B., Kbh S

Mette T., Kbh S

Nikolaj B., Kbh NV

 

Så har vi en lynkonkurrence til de hurtige. Vi har 5 x 2 billetter til THE COUNSELOR på spil til fem heldige vindere! Manden bag filmen er Ridley Scott, som bliver 76 år om få dage, men tilhører den type instruktører, som en dag skal bæres ud at filmsættet med benene først – men forhåbentlig først om lang tid. Scott kan det der med underholdende, intense film og veldrejede film. I THE COUNSELOR har han ydermere en håndfuld af Hollywoods store navne med i produktionern – vi nævner lige Brad Pitt, Cameron Diaz og Michael Fassbender, som ‘The Counselor’. Der er noget at glæde sig til.

 

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål

2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk

3. Skrive THE COUNSELOR  i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med  torsdag d. 28. november 2013og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

Michael Fassbender har rigtig gode præstationer bag sig. I 2011 var han blandt andet med i en film, hvor han spillede sammen med Carey Mulligan, og som i høj grad handlede om sexafhængighed. Hvad hed filmen?

Held og lykke!