Sex Tape

Sex-Tape-UFI

Kan et ’sex tape’ få gnisten tilbage i et ellers sexløst ægteskab, og hvad sker der, hvis optagelserne falder i de forkerte hænder?

Sexperimenter
Husker du den første gang du så din mand nøgen? Således åbnes ’Sex Tape’ i et blog indlæg af Annie (Cameron Diaz), der blogger om livet som mor. Som alle andre par har ægteparret Annie og Jay (Jason Segel) dyrket nok så meget lagengymnastik i den første periode af deres forhold, men efter 10 års ægteskab og 2 børn, står det dog noget sløjt til på sexfronten i hjemmet. Det ellers lykkelige par beslutter at filme dem selv under et 3 timer langt maratonsamleje, i håb om at genfinde den seksuelle gnist i deres ægteskab. Optagelsen bliver dog delt blandt venner og bekendte, og herefter må parret forsøge at få slettet samtlige kopier, der cirkulerer, for at værne om deres privatliv.

 

Plat og sjofel humor
Desværre bliver ’Sex Tape’ aldrig rigtig underholdende, og fremstår mest af alt, som et forhutlet forsøg på at være med på noderne, når det kommer til det moderne fokus på sex i ægteskabet. Den hæsblæsende nattejagt parret sætter ud på, for at skaffe kopierne af deres optagelser, bliver en kaotisk og uhumoristisk rejse, som ikke giver megen mening. Normalt ville et dårligt plot kunne reddes af underholdende biroller, desværre virker alle parret møder på deres vej som overkarikerede figurer, der aldrig helt formår at løfte humoren i filmen op til et bare minimalt acceptabelt niveau.

’Sex Tape’ må dog siges at være en fremragende reklame for Apple produkter, der fylder så meget af filmen, at man skulle tro, at Tim Cook selv havde finansieret den, og flere gange hører vi omkring Ipad’ens fantastiske kamera, holdbarhed og lagerkapacitet.

 

Romantisk komedie?
Husker du hvornår du sidst så en god romantisk komedie? Det gør jeg, og det var desværre ikke ’Sex Tape’, selvom jeg havde håbet på, at samspillet imellem Jason Segel og Cameron Diaz ville være filmen værd. Filmen får dog et lille løft igennem et surprise appearance hen ved slutningen, men dette redder den desværre ikke. Positivt kan det også nævnes, at ’Sex Tape’ nok ikke er den nemmeste film at søge efter på diverse torrenthjemmesider.