Til den ubeslutsomme streamer: Netflix

Sidder du også på sofaen og scroller op og ned ad alenlange indholdslister for at prøve at finde bare et-eller-andet, du kan se? Det gør vi andre også!
Men heldigvis har vi fundet på en meget nemmere måde at komme frem til din næste streamingoplevelse. Det er et godt gammeldags flowchart.
Denne gang kaster vi os over den nok største streamingtjeneste i Danmark, nemlig Netflix.

Følg dit hjerte – og de små pile – til hvad lige præcis, du skal se. Og så kan du jo passende scrolle ned og læse lidt om titlen under billedet.

God streaming og ”May the odds be ever in your favor!”

‘Chef’s table’:
Det er roligt slow-TV, når det er bedst. Velproduceret, flot filmet, smuk musik og fantastiske historier. Denne dokumentarserie fortæller historien bag de største kokke og restauranter i verden. Selv hvis du ikke lige er til ‘Master Chef’ eller ‘Spise med Price’ er ‘Chef’s Table’ et program i sin helt egen liga. Se det og lad din mund løbe i vand de næste 14 dage.

‘Sex Education’:
For nylig kom der endnu en sæson af denne fremragende, akavede og sindssygt sjove serie. Her følge vi Otis og hans venner, der forsøger at kæmpe sig gennem en turbulent teenage-tid med kærlighed og – ja, som titlen antyder – sex. Det er noget af det bedste originale indhold, jeg nogensinde har set på Netflix, og der er masser af timers underholdning gemt på den underligt 80er-inspirerede britiske high school.

‘Love Is Blind’:
Du har helt sikkert allerede læst om Barnett og Jessica på nettet, men en ting er sikkert, Netflix’ nye datingprogram er det hele værd! Hverken programmet eller deltagerne er helt sikre på, hvad de vil. Alligevel falder alle brikkerne på plads i et ekstremt underholdende mix mellem ’Gift ved første blik’ og ’Paradise Hotel’.

‘Nausicaä – Fra vindens dal’:
Studio Ghibli er altid et win. Det er alt det bedste fra glade, Disney-agtige følelser blandet med kunst og vigtige budskaber. Så basicly et varmt japansk kram i disse hårde tider.
Netflix har heldigvis hele produktionselskabets katalog liggende. Og min klare anbefaling er, at du ser ’Nausicaä’. En undervurderet film, som har sindssygt meget at byde på – både med apokalyptiske budskaber og stærke kvindelige hovedroller. Og så læg lige mærke til den søde lille Teto!

‘Next in Fashion’:
Hvis du er vild med Tan France fra ‘Queer Eye’ og egentlig synes, der burde være flere programmer i verden, der bare var det præcis samme som ‘Project Runway’ – Så er ‘Next in Fashion’ lige noget for dig. Her konkurrerer professionelle, men endnu ikke særligt anerkendte, designere. Alt sidder skarpt og er smukt og nytænkende, så du kan roligt læne dig tilbage i et par dage.

‘Paddington’:
Jo jo, ‘Paddington’ er i princippet en børnefilm – Men! Der er masser af underholdning at komme efter. Skidt pyt, om du har læst bøgerne som lille. Den lille klodsede, hjemløse bjørn, der finder en ny familie og en masse problemer er lige noget for alle. Den er både sød og sjov, og blev af mange kaldt for årets bedste film i 2014. Og hey, nu du er i gang, kan du jo også se toeren.
Du kan også læse vores anmeldelse af ‘Paddington 2′ her.

‘Peaky Blinders’:
Den britiske serie, der gør DR drama til skamme. Det startede som en standard, historisk serie, men er med tiden blevet fuldstændig kult. Gør dig klar til en fierce og voldsom historie om bandelivet i tyvernes England! Det er blodigt, og det kan noget. Og så ligger der allerede fem hele sæsoner på tjenesten!

‘Roma’:
Så gør det dog. Filmen ALLE talte om sidste år ligger for mange af os stadig på ”min liste”. Karantænen er den perfekte tid til at catche up på filmen, du virkelig allerede burde have set. Den er smuk, særegen og en smule tung. Giv den da et skud!
Du kan også læse vores anmeldelse af ‘Roma’ her.

‘Sexanklagerne mod R. Kelly’:
Endnu en af de titler du bare SKAL se. Desværre snakker vi ikke så meget om indholdet i den længere, men serien – bedre kendt som ‘Surviving R. Kelly’ – er både hjerteskærende, spændende og vigtig.
Du vil være glad for, at du tog dig sammen og så dokumentaren – og så får du masser at snakke om i Corona-stilheden.

‘The Umbrella Academy’:
Det er weird. Det er rigtig weird. Men på den helt gode måde. Gør dig klar til en sindssyg serie om børn, der voksede op med vilde superkræfter, hvilket ikke ligefrem var sundt for dem. Du kommer til at sidde på kanten af sofaen, men også være færdig af grin, når du lærer en 100-årig alkoholiker i en 13-årigs krop, en død blækspruttedreng og mange flere interessante karakterer at kende.

Husk du også kan finde noget at streame på DRTV!