VIND FRIBILLETTER TIL CPH PIX! Konkurrencen er slut.

Konkurrencen om fribilletter til CPH PIX 2015 er slut. Det rigtige svar er 15.000 euro.

Det fire heldige vinder er:

Malene A., Kbh Ø

Denise R. H., Kbh NV

Trine B. B., Kbh N

Jacob K. N., Kbh N

Tillykke. Billetterne er på vej.

Danmarks største spillefilmsfestival CPH PIX slår dørene op torsdag den 9. april, med et fantastisk program for årets filmfest. Festivalen kører til og med den 22. april og byder på film i alle genrer, og masser af særlige events, som giver dig mulighed for at opleve film på andre måder.

Alt sammen noget du kan finde i CPH PIX’s festivalprogram, som blev offentliggjort i går – tjek det ud på  www.chppix.dk

Nosferatu er selvfølgelig særlig glad for igen i år at kunne give vores trofaste lyttere og venner mulighed for at tage en ven med til festival og se en film, som I selv vælger. I år har vi 4 x 2 fribilletter til festivalen!

For at deltage i konkurrencen skal du:

  1. Svare rigtigt på nedenstående spørgsmål
  2. Sende dit svar OG dit navn og din private adresse til quiz@nosferadio.dk
  3. Skrive CPH PIX 2015 i emnefeltet

Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen kører til og med fredag den 20. april 2015, og de heldige vindere kan se deres navn her på siden dagen efter. Billetterne udsendes med B-post snarest derefter.

Konkurrencespørgsmål:

PIX’s hovedkonkurrence er helliget nyt talent – og prisen uddeles af en international jury til den instruktør, de vurderer har den stærkeste signatur og største filmiske fremtid. Men hvor mange penge vinder vinderen?

Held og lykke.