Filmmagasinet Nosferatu søger nye radioværter

Har du lyst til at blive en del af Københavns bedste og hyggeligste selskab af filmnørder, der passioneret deler ud af deres viden på skrift og lyd?

Som radiovært og medlem af vores frivillige redaktion får du mulighed for at deltage i pressevisninger, lave interviews med prominente personer fra den danske og udenlandske filmbranche, producere live radio og podcasts samt dække forskellige filmfestivaler og -begivenheder. 

Tidligere har Nosferatu – på lige fod med de større, danske dagblade – dækket Berlinalen, London Film Festival, Toronto International Film Festival, CPH:PIX og DOX, MIX:CPH, Buster, Odense International Film Festival, Blodig Weekend og en masse andet.

Vi sender live radio fra kl. 15-17 hver torsdag på Uniradioen, udgiver ugentlige podcasts, og vores filmanmeldelser og -artikler udkommer på hjemmesiden nosferadio.dk og på vores facebookside. Samtidigt afholder vi en gratis filmquiz på Studenterhuset en gang om måneden.

Som radiovært på Nosferatu ser vi gerne, at du bidrager med følgende:

Deltagelse i redaktionsmøder i Indre By hver mandag kl. 18.30.

At du som radiovært har mulighed for at sende live radio en-to gange om måneden.

Er du også interesseret i at skrive anmeldelser, kan dette også lade sig gøre på et senere tidspunkt.

Vi søger dig, som:

Elsker at diskutere film og videreformidle din viden til lytterne. 

Har lyst til og mod på at lære og dygtiggøre dig inden for radio- og podcastverdenen.

Har lyst til at indgå i socialt, passioneret og hyggeligt fællesskab.

Radio- og podcast-erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Om os

Vi er en del af et større frivilligt netværk på Uniradioen, hvor vi har hørt hjemme i mere end 25 år. Dermed er vi Uniradioens ældste (og største) redaktion. På den måde er vi veletablerede og traditionsrige. Samtidigt er vi mange frivillige, der mødes en gang om ugen for i fællesskab at nå frem til en linje for vores medie. 

Vi udvikler os hele tiden, og vi forsøger at dygtiggøre os sammen. Nosferatu er en rugekasse og en legeplads for kulturskribenter og radioværter og et stærkt, socialt netværk.

Tidligere og nuværende medlemmer har brugt Nosferatu som springbræt til praktikpladser og stillinger hos blandt andet Danmarks Radio, Soundvenue, Filmmagasinet Ekko, Radio Loud, Det Kgl. Bibliotek, Videnskab.dk og  produktions- og distributionsselskaber som Filt, Angel Films, BLU m.fl. 

Vi har til huse i Uniradioens lokaler på Nørregade 7A i Indre By i København. Her holder vi faste redaktionsmøder hver mandag kl. 18.30 for at give feedback på ugens udgivelser. Efterfølgende bliver de fleste hængende til en øl, en film eller til vores månedlige filmquiz på Studenterhuset. 

Er du interesseret i at være en del af redaktionen som radiovært, så skriv en motiveret ansøgning og inkludér et kort pitch til et radioprogram. Ansøgningen sendes til filmmagasinetnosferatupresse@gmail.com.

Vi opfordrer alle at søge  – uanset køn, etnisk tilhørsforhold, religion eller andet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af Nosferatus redaktører:

Gustav Stubbe Arndal, kommunikationsredaktør, tlf. 60 24 97 71

Anne Graumann Ubbesen, skriftlig redaktør, tlf. 20 72 22 68

Ida De Coninck Hugge, podcastredaktør, tlf. 27 83 03 08

Lennon Victoria Dikov, SoMe-redaktør, tlf. 20 41 70 98

Ansøgningsfristen er d. 28. januar, og vi holder opstartsmøde for nye medlemmer d. 7. februar.